Je l' i vama bode oči "matt lipgloss"?
Ako je nešto SJAJ za usta kako onda može biti mat? Ali na stranu sam naziv, ovaj mat, zvaću ga karmin, jer više na to liči, nije uopšte mat. No, krenuću redom.
Juče sam na polici ugledala nove karmine/sjajeve i zaista su mi privukli pažnju, ne samo zbog toga što sam luda za svim proizvodima za usne, već što su mi se dopale nijanse. Ako sam dobro primetila postoji samo nekoliko različitih nijansi, a ja sam se dvoumila između jedne babri roze i ove i ipak je odluka pala na 02 beauty-approved.
Kada je reč o pakovanju, ono je sasvim dobrog kvaliteta, meni se dopada. Četkica je blago trouglasta i zaista mi je praktična za nanošenje.
Ovaj karmin vrlo je sličan GR mat tečnim karminima, s tim što Essence ima gušću i nekako suvlju teksturu i ne razliva se, te vam se na prvi pogled zaista čini da je mat.
Lako se razmazuje i ne ističe suve delove, što mi se odmah dopalo, ali ono što me je iznenadilo bio je finiš koji nije mat već ima blagi sjaj. Sačekala sam nekoliko minuta misleći da će da se osuši kao što je to slučaj sa GR i Aura mat ruževima, međutim on ostaje isti i posle određenog vremena.
Dakle, o mat karminu nema ni reči. Nisam probala Maybelline tečni mat ruž, ali znam da su devojke imale slično iskustvo. Zaista se pitam da li proizvođači testiraju proizvod pre nego što mu daju naziv. Matte, matte, matte nije odgovarajuće ime.
Međutim, ovaj karmin/sjaj vrlo je prijatan na usnama, ne isušuje ih, skoro i ne osetite da se ga naneli. Rado ću da ga koristim jer su mi malo dosadili mat karmini.
Kada je reč o mirisu, on je veoma intezivan. Sličan je kao kod GR ruževa samo jači i baš podseća na kolače.
Što se tiče trajanja na usnama, iako proizvođač tvrdi da je longlasting, ne bih se složila. Traje koliko i jedan prosečan karmin. Lako se skida i ravnomerno, bar kad je ova nijansa u pitanju. Ne može da izdrži ukoliko jedete i pijete.
Njegova cena je 309 dinara i preporučujem vam da ga probate, ali nemojte da očekujete mat efekat niti dugotrajan ruž.
Kako vam se dopada ovaj karmin/sjaj?
No comments:
Post a Comment